tri oraha

Upoznajte naša
vina

Grand reserve 2013

Odležao 6 godina u novom barik buretu

Nakon sortnih vina, napravili smo mešavinu Cabernet Sauvignon i Merlot od 70:30 u korist Cabernet Sauvignona. Vino je pitko, mekano, intenzivne arome sa složenim aromama karakterističnim za ove dve sorte. Otvara se aromom jagode i maline, a zatim se pretvara u mirisni džem od šljiva i voća sa blagim barikadnim efektom. Uparen je sa mesnim jelima poput goveđeg paprikaša ili ragua.

0,75l - 2.800,00din + PDV
flasa cabernet sauvignon

Merlot 2011

Odležao 7 godina u novom barik buretu

Tri oraha Merlot 2011 je mekano i elegantno vino intenzivne rubin crvene boje odležalo u francuskom bariku 7 godina. Karakterišu ga voćne arome, pre svega jagoda i malina, a zatim slatki karamel i tamna čokolada. Svaki gutljaj ovog vina odiše svežinom bez otkrivanja starosti. Taninska struktura i uravnotežene kiseline čine ovaj merlot baršunastim i pitkim, a mi uz njega preporučujemo dobar odrezak sa roštilja. Pretočili smo ga u samo 1000 boca.

0,75l - 4.800,00din + PDV
flasa merlot

Chardonnay 2014

Chardonnay Tri Oraha poreklom je iz Severne Makedonije. Odležao je u inoxu, ima duboku limun boju, a na nosu je bogato aromama citrusa, zove, bagrema, dinje… a možemo da konzumiramo sa lososom, piletinom ili testeninom u kremastom sosu, zatim salatama na bazi šunke, piletine i sireva, kao što je cezar salata, ili salatama na bazi piletine i voća. Obavezno se pije ohlađen, a posebno prija u letnjem periodu.

flasa merlot

CENOVNIK