tri oraha

Poseta
vinariji

Poseti

Vinarija poznata je po vinima odležalim minimum pet godina u potpuno novim hrastovim buradima, bez ikakvih hemijskih intervencija. Svaka flaša našeg vina je unikat i daje neponovljivo iskustvo i uživanje u najvećem spektru mirisa i aroma.

Nakon što su kapaciteti u selu Crnomasnica popunjeni, podignuta je vinarija blizu Velikog Gradišta, gde se sada nalazi naša jedinstvena barik sala u starom delu sveta, gde može da se proba desetogodišnja vertikala svake berbe iz bačve. Prva berba koja je u potpunosti prešla iz Crnomasnice u Veliko Gradište je bila 2014. Svaka berba odležava i neguje se u hrastovini najmanje 5 godina, nakon čega se flašira i miruje još godinu dana.

Odabrane količine od svake berbe ostavljamo da odležavaju čak do 10 godina, što nam omogućava da do kraja istražimo ideju višegodišnjeg odležavanja vina u novoj hrastovini. Danas je vinarija verovatno jedina u čijem podrumu možete videti i probati vertikalu vina u buradima unazad 10 godina, što je standard koji se retko primenjuje.

Pored vinarije je Salon namenjen degustacijama i opuštenom uživanju u ovim jedinstvenim i izuzetnim vinima koja se piju polako, u malim gutljajima iz odabranih čaša.

Poseta vinariji

Kompletan video možete pogledati na

YouTube Tri Oraha

Zahvaljujemo se gospodinu Branislavu Markoviću i kanalu "Vino i vinogradarstvo".